Dra epost og vedlegg fra Microsoft Outlook direkte til Interaxo


Dra epost og vedlegg fra Microsoft Outlook direkte til Interaxo

Hvis du har behov for å flytte epost og vedlegg i Outlook inn til et hvilken som helst nettbasert webapplikasjon så har du nok selv erfart at dette skaper problemer og ikke lett lar seg løse. Du må først laste filene ned til din filserver for så å dra de inn i webapplikasjonen og deretter fjerne filene fra filserveren i etterkant. Med Outlook2Web sin plugin for Outlook kan du nå gjøre dette i en enkel prosess. Installer plugin og dra epost og vedlegg direkte fra Outlook til din nettleser.

Her kan du lese mer om muligheter i Outlook2Web samt få tips til en enklest mulig installasjon og hvilke OS og Outlook versjoner som supporterers: https://support.symetricollaboration.com/hc/no/articles/115001106629

Outlook2Web sin plugin gjør det også mulig for deg å dra epost og vedlegg ikke bare til Interaxo men en hvilken som helst webappliksjon som har support for dra og slipp.

Bestill Outlook2Web plugin i skjemaet under og du vil motta link til nedlasting samt lisensnøkkel for dine brukere så fort vi har fått registrert bestillingen.

Registrer deg