Vi er blitt kåret til Norges beste arbeidsplass i 2019!

Great Place to Work anerkjenner virksomheter som setter medarbeiderne sine i fokus og jobber systematisk med å bygge en helhetlig kultur. Det er bakgrunnen for at de årlig kårer Norges beste arbeidsplasser. Fire år på rad er vi blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser, og i 2019 klatret vi opp fra tredje og fikk førsteplassen!

Reisen frem til disse resultatene har vært spennende! Alle våre ansatte har bidratt for å fremme fellesskap, stolthet og det å gjøre hverandre gode.
Dette er noe vi er veldig stolte av!

Verdibasert kultur

Symetri Collaborations verdier er EKTE, SMIDIG og ENGASJERT. Dette er verdier vi er stolte av og som både sier noe om hvem vi er og hva vi står for. Verdier som kollegaer og kunder skal erfare som levende.

  • EKTE betyr at vi er ærlige, pålitelige og til å stole på, overfor hverandre, kundene og omverdenen. Det skal være hyggelig, personlig og givende å møte oss og jobbe med oss.
  • SMIDIG betyr at vi er fleksible, løsningsorienterte og bruker vår samlede kompetanse og bransjekunnskap for å løse kundens behov og utfordringer.
  • ENGASJERT betyr at vi tar initiativ, byr på oss selv, har det gøy og utfordrer hverandre og omverdenen. Vi ser på utfordringer som nye muligheter, og vi strekker oss langt for å overgå forventninger og flytte grenser.

Sammen skal vi skape prosjektlykke!

Vi er opptatt av å skape en best mulig arbeidsplass for våre medarbeidere! I mer enn 16 år har vi vært en ledende aktør og leverandør av samhandlingsløsninger for norske byggeprosjekter. Vi har i dag mer enn 90.000 brukere som benytter våre løsninger daglig. Denne utviklingen hadde ikke vært mulig uten våre dyktige medarbeidere. Det vil si kolleger og team som i stor grad lever opp til våre verdier; smidige - ekte og engasjerte medarbeidere! Våre ansatte er vårt aller største konkurransefortrinn på veien mot å skape prosjektlykke ute hos kunder og internt i Symetri Collaboration.

Symetri Collaboration vant førstplass i kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser 2019. Ansatte i Symetri Collaboration skal til enhver tid ha best mulig forutsetninger for å levere best mulig for våre kunder. 

Ledige stillinger

Møt noen av våre ansatte


Ayyanar Marimuthu, systemarkitekt

"The best thing about Symetri Collaboration is that you are encouraged to dream big and realize it. If you want to learn and grow and be challenged, all while being surrounded by outstanding peers and leaders, this is a terrific place to work! In my 7 years with the company, Symetri Collaboration has given me the opportunity to work in many areas of the business, which not only keeps my career interesting, but allows me to take risks and expand my horizons. There is no sitting back and waiting at work. Every employee is empowered to solve problems and enact change."

Anne Thorstensen, rådgiver

Jeg har jobbet med dokumentstyring i 9 år hos henholdsvis operatørselskaper og leverandører i oljebransjen, og for 3 år siden startet jeg som rådgiver i Symetri Collaboration. Vi har en morsom og hyggelig arbeidsplass med mange flotte og dyktige kollegaer. Generelt synes jeg jobben som rådgiver er svært givende og ikke en dag er lik. Jeg møter hele tiden nye kunder og finner nye måter å bruke deler av min kjernekompetanse for å løse deres utfordringer.

Send oss en søknad

Ønsker du å bli en del av vårt miljø? Ta en titt på de utlyste stillingsbeskrivelsene. Eller send oss en åpen søknad. Vi er alltid på jakt etter dyktige mennesker og potensielle "Symetrikere" som utgjør den lille forskjellen.

Kontakt HR-sjef Camilla Bredal Antonsen, camilla.antonsen@symetri.com, mobil +47 952 92 172
/ LinkedIn

Spørsmål?

This website uses cookies: by continuing to browse this site you accept this policy. Read about our use of cookies.