Stor interesse for BIMEYE - 2 fulle frokostseminar denne uken

Av Camilla Fuglesang Eide | 22 november 2019

Stor interesse for BIMEYE - 2 fulle frokostseminar denne uken

Denne uken har vi arrangert frokostseminarer om BIMEYE i både Oslo og Stockholm. Begge arragementene var fulltegnet og med ventelister. Vi opplever stor interesse for våre løsninger og det er tydelig at flere vil jobbe effektivt og smart med modeller og BIM data, sier salgssjef Kim Wittusen. 

Tirsdag fristet vi med god frokost sentralt i Oslo mens vi demonstrerte hvordan BIMEYE kan forenkle prosjektets håndtering av store datamengder. BIMEYE er et verktøy som integreres i programmer som inneholder tegninger og modeller. Men forskjellen er at BIMEYE håndterer datamengden og informasjonen om hver bygningsdel, og ikke hvordan resultatet skal bli eller bygget se ut når det er ferdig. Dermed har du anledning til å la BIMEYE hente ut og oppdatere alle bygnignsdeler på en enkel måte, og derigjennom forbedre kalkyler, beregninger og gjøre korrekte bestillinger og innkjøp. I tillegg sparer du masse arbeidstid i det du ikke trenger å flytte eller oppdatere data manuelt. Prosjekter som har benyttet BIMEYE rapporterer om en effektivisering av tidsbruk på opp til 20%, altså opp til en hel arbeidsdag. 

"Det er ingen tvil om at digistalisering og effektivisering har truffet byggebransjen. Det er tøffe tider, og mange opplever svisende marginer. Interessen vi opplever omkring BIMEYE viser at det er mange som kjenner skoen trykke her, og at det er på tide å jobbe smartere", fortsetter Kim Wittusen. "Det kom mange gode og relevante spørsmål fra salen, så det er tydelig at vi har truffet noe". 

Torsdag var vi på plass i Stockholm, og historien gjentok seg. Interessen for BIMEYE er stor og også her er det mange som vet at de har noe å jobbe mot. 

Frokostseminarplanen for våren er under utarbeidelse, og vi kommer nok til å sette opp en ny runde med frokostseminarer om BIMEYE - så følg med på våre nettsider under "Vi arrangerer" og hold deg oppdatert

Om du vil lære mer om BIMEYE, eller lese andre suksesshistorier fra våre kunder, sjekk ut www.bimeye.com, Du kan også ta kontakt med en av våre selgere om du vil ha en demo eller ønsker å vite mer. 

 

Profile image
Av Camilla Fuglesang Eide

Camilla Fuglesang Eide, Head of Marketing