Teekay bygger på tvers av tidssoner

Teekay Shuttle & Offshore har brukt Prosjekthotell eRoom (tidligere versjon av Interaxo) som sin samhandlingsplattform siden 2011, og har i dag omtrent 150 brukere tilknyttet verktøyet. Merete Grov Thorsen forteller om sin erfaring.

Utfordring

Med kontorer spredt over hele verden og en raskt voksende virksomhet, var det viktig for Teekay å finne en effektiv måte for samarbeid over store avstander og i ulike tidssoner. Selskapet ønsket et system der de kunne gå bort fra e-post som hovedkanal for kommunikasjon og over til en dynamisk plattform med god oversikt. Målet var å få en mer effektiv arbeidsflyt i en rekke ulike prosjekter.  

“Med prosjekthotellet har vi en mer interaktiv hverdag. Vi har alltid god oversikt over prosjektene, og jobber alle effektivt sammen mot et tydelig felles mål."

Merete Grov Thorsen, Document Management, Teekay Shuttle and Offshore Services (TSO)

Løsning

Teekay Shuttle & Offshore har brukt prosjekthotell som sin samhandlingsplattform siden 2011, og har i dag omtrent 150 brukere tilknyttet verktøyet. I samarbeid med Symetri Collaboration har selskapet utviklet en struktur med flere interaktive arbeidsrom som utgjør rammeverket for Teekays prosjekter. Teekay kan dermed hente inn ulike samarbeidspartnere tilknyttet prosjektet, samle alle prosesser på ett sted, og sikre at alle jobber utfra nøyaktig samme standard. 

Erfaringer

Teekay Shuttle & Offshore har opplevd flere fordeler ved å bruke prosjekthotell, og trekker fram dokumentgodkjennelse som en av arbeidsprosessene som har blitt effektivisert etter innføringen. 

"Med denne løsningen kan man enkelt sørge for god kvalitetssikring av teknisk dokumentasjon underveis i byggeprosessen, ved å kommentere og revidere ulike dokumenter og prosesser direkte. Prosjekthotellet er intuitivt i bruk og dokumentene er lett tilgjengelig for alle involverte, noe som gir en enkel og oversiktlig måte for oss å oppfylle de mange standardkravene som stilles i vår bransje," sier Merete Grov Thorsen, Document Management i Teekay Shuttle & Offshore.  

Andre fordeler  er mindre belastning på interne IT-ressurser, færre e-post og reduserte papirkostnader. I tillegg trekker Teekay fram en større åpenhet i arbeidet som en stor fordel.

22 50 45 50

interaxo@joint.no

Kim Wittusen, salgssjef

JOINT Collaboration AS

 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om Interaxo Kontakt oss

Klar for å komme i gang?
Kontakt oss for mer detaljer om oppstart.

Ingen forpliktelser.

Spørsmål?

This website uses cookies: by continuing to browse this site you accept this policy. Read about our use of cookies.