M7 Offshore sparer tid og penger med bruk av prosjekthotell

"Prosjekthotell oppleves som svært brukervennlig, samt tids- og kostnadseffektivt."

M7 Offshore ble startet av åtte erfarne kollegaer i 2006 og teller nå mer enn 30 ansatte fordelt på kontorer i Norge og Singapore. Selskapet tilbyr prosjektstyring og ulike ingeniøroppgaver til olje- og gassindustrien, og leverer løsninger for store aktører med offshore-destinasjoner i Brasil, Mexicogolfen og Indiahavet.

Utfordring

Med et stort antall komplekse prosjekter gående parallelt, er god oversikt over forretningsprosesser høyt prioritert hos M7 Offshore. Med erfaring fra en bransje preget av tunge dokumenter, og tilsvarende komplekse prosjektverktøy, var prioriteringen for M7s gründere klar: De ønsket et sikkert verktøy med enkelt brukergrensesnitt, som muliggjorde lagring og deling av dokumenter uavhengig av lokalisering.

«Med mange ulike prosjekter og flere eksterne partnere på samme tid, ønsket vi å finne et system som var brukervennlig og ville redusere omfanget av det daglige administrative arbeidet,» sier Merete Munthe-Kaas, Administration Lead i M7 Offshore.

"Prosjekthotell eRoom oppleves som svært brukervennlig, samt tids- og kostnadseffektivt."

Merete Munthe-Kaas, Administration Lead, M7 Offshore

Løsning

M7 Offshore valgte Prosjekthotell eRoom (tidligere versjon av Interaxo) og implementerte straks løsningen i all dokumenthåndtering, både eksternt og internt. Med denne samhandlingsløsningen får selskapet fullstendig oversikt over sine prosesser. Hvert prosjekt har sitt eget rom og alle relevante dokumenter er kun én enkel innlogging unna. Verktøyet gir muligheter for å regulere tilgangen til rom og dokumenter, samtidig som virksomheten sparer betydelig lagringsplass. 

Erfaringer

Implementeringen av Prosjekthotell eRoom i alle interne og eksterne prosesser har bidratt til å gjøre M7 Offshores arbeidshverdag svært effektiv. Takket være et gjenkjennelig og lettvint brukergrensesnitt bruker de nå liten tid på opplæring av nyansatte. Prosjekthotellet er det første alle blir introdusert til, og ved hjelp av maler i systemet har alle rommene lik oppbygning og dermed høy gjenkjennelsesverdi.

«For oss er fleksibiliteten ved prosjekthotellet det viktigste. Gjennom internett har man umiddelbar tilgang til nødvendige dokumenter og oversikt over gjeldende arbeidsprosesser. I tillegg er verktøyet svært effektivt både når det gjelder tid og kostnader,» sier Munthe-Kaas.

M7 Offshore opplever god vekst og påtar seg stadig større prosjekter. De benytter seg av muligheten for å konfigurere spesialtilpasninger i Prosjekthotell eRoom slik at de i enda større grad kan samarbeide med andre selskaper, samt ivareta egen vekst.

«Med et stadig økende press på tidsfrister, bidrar løsningen til at vi henger med i utviklingen og oppfyller kundens krav om rask levering.»

Telefon: +47 22 50 45 50 
E-post: interaxo@joint.no

Kim Wittusen, salgssjef
JOINT Collaboration

 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om Interaxo Kontakt oss

Klar for å komme i gang?
Kontakt oss for mer detaljer om oppstart.

Ingen forpliktelser.

Spørsmål?

This website uses cookies: by continuing to browse this site you accept this policy. Read about our use of cookies.