Suksesshistorier fra noen av våre kunder

Les mer om hva et utvalg av våre kunder mener om våre løsninger og hvordan de bruker prosjekthotell i sine prosjekter. 
Se også videoarkiv med flere kundevideoer. 
Ønsker du å snakke med en selger hos oss? Kontakt oss gjerne via telefon +47 22 50 45 50, via epost interaxo@symetri.com eller via vårt
kontaktskjema. 

Suksesshistorier fra noen av våre kunder

Kon-Sul bygger nytt renseanlegg ved Mosvatnet

«Med denne måten å jobbe på samles all informasjon på ett sted og gjør informasjonsplikten til byggeleder betydelig enklere!» avslutter Espen Vestbø.

Gunvald Johansen bygger studentboliger

640 nye studentboliger under bygging i Bodø - til stor glede for byens mange studenter. Gunvald Johansen Bygg er totalentreprenør for prosjektet og Interaxo er benyttet som løsning under hele prosjektets byggefase.

Sørum kommune bygger Fjuk Oppvekstsenter

Prosjektet tok tidlig beslutningen om å komme i gang med Interaxo allerede fra planfasen. -Vi så tidlig at vi var avhengig av et godt system for å få partene til å snakke godt sammen. Vi har hatt med oss Interaxo hele veien.

Ruta Entreprenør får raskere oversikt med Interaxo

"Direktebestilling av tegninger til byggeplassen via Interaxo vil forenkle arbeidshverdagen til våre anleggsarbeidere - og spare dem tid i en travel hverdag".

Hos Hæhre Entreprenør ble fordelene raskt synlige

"Samhandlingen med kunder og leverandører er nå betydelig enklere. Oversiktlige visuelle godkjenningsprosesser gir raskere og bedre kontroll i prosjektene"

KANFA Ingenium Process leverer prosessløsninger

KANFA Ingenium Process er en uavhengig prosessdesign og ingeniørbedrift som leverer prosessløsninger til olje- og gassindustrien.

Site Service bygger Norges nødnett

Site Service ble etablert i 2007 og er leverandør av mobil- og telekommunikasjonstjenester i hele Norge. Michael Aarvik forteller om selskapets erfaring med bruk av Prosjekthotell eRoom (tidligere versjon av Interaxo).

Varnergruppen bygger butikker

Varner Retail bygger nærmere 100 butikker i året og har siden 2013 benyttet Prosjekthotell eRoom (tidligere versjon av Interaxo) for å håndtere tegninger til de ulike leverandørene rundt omkring i Europa.

Teekay bygger på tvers av tidssoner

Teekay Shuttle & Offshore har brukt Prosjekthotell eRoom (tidligere versjon av Interaxo) som sin samhandlingsplattform siden 2011, og har i dag omtrent 150 brukere tilknyttet verktøyet. Merete Grov Thorsen forteller om sin erfaring.

M7 Offshore sparer tid og penger med bruk av prosjekthotell

"Prosjekthotell oppleves som svært brukervennlig, samt tids- og kostnadseffektivt."

Otra Kraft DA skaper energi

Otra Kraft drifter prosjektet utelukkende på våre løsninger og er svært fornøyde med verktøyet.

Bærum kommune Eiendom styrer milliardportefølje med prosjekthotell

Med Prosjekthotell eRoom har kommunen et fullverdig verktøy som kan brukes til kommunikasjon og dokumentasjon av alle arbeidsprosesser.

  • “Prosjekthotellet sørger for at alle aktuelle dokumenter er lett tilgjengelige og at vi har god kontroll på alle prosesser.”

    Aleksander Gulbrandsen, Kontrollingeniør i Kolsåsbaneprosjektet

Klar for å komme i gang?
Kontakt oss for mer detaljer om oppstart.

Ingen forpliktelser.

Spørsmål?

This website uses cookies: by continuing to browse this site you accept this policy. Read about our use of cookies.