BRUK MINDRE TID PÅ Å LETE - OG MER TID PÅ ARBEIDSOPPGAVENE DINE

Interaxo gjør det enklere å samhandle med teamet ditt! Du får full kontroll på alle dokumenter og arbeidsprosesser. Rett og slett en smartere måte å løse arbeidsoppgaver på i prosjektet ditt.

Arbeidsområde og ny adminsitrasjonsløsning

Interaxo lanserer Arbeidsområde og ny administrasjonsløsning

Dokumenthåndtering

I Interaxo kan alle typer elektroniske filer lagres - og legges lett tilgjengelig for medlemmene. Du kan søke etter, redigere og dele dokumenter med andre. Alt er sporbart.

Samhandling

Interaxo er et effektivt verktøy for samhandling omkring dokumenter og arbeidsprosesser. Inviter inn interne og eksterne medlemmer. Abonner på endringer og du har full kontroll!

Arbeidsflyt

Automatiser kritiske prosesser ved bruk av arbeidsflytmaler i Interaxo. Effektiviteten i prosjektet får en boost og fremdriften opprettholdes. Arbeidsflyten gjenspeiler nøyaktig hvordan prosjektet jobber.

Godkjenningsprosesser

Alle saker som skal godkjennes med tilhørende dokumentasjon, diskusjon og kommentarer følger en trinnvis godkjenningsprosess i Interaxo. Full sporbarhet ift hvem som gjorde hva når.

Sakshåndtering

Interaxo er et aktivit arbeidsverktøy som løpende gir deg påminnelser om deadlines. Du finner raskt dine saker og ansvarsområder. Sakslisten fører til færre og mer effektive møter.

Administrere selv

Administrator har full oversikt over medlemmer, roller, tilganger og folderstrukturer i Interaxo. Benytt våre maler som følger "beste praksis" i prosjekter eller sett opp egne strukturer.

Sikkerhet

Sikkerheten i Interaxo er godt ivaratatt med topp moderne og avanserte tekniske løsninger, high-end skytjenester og co-location fra 3 datasentre i Norge. Vi har fokus på komplekse løsninger, sikkerhet og redundans.

Mobilitet

Med Interaxo Mobile har du tilgang til prosjektene dine når det passer deg - uansett hvor du er. Fra sofaen hjemme, når du er på farten eller ute på byggeplass. Produktiviteten øker. Med appen Interaxo onSite kan du registrere avvik direkte fra mobilen.

Ønsker du GRATIS demo?

Legg igjen navn, epost og telefon, så kontakter vi deg for å avtale tid.
Eller ring oss på telefon 22 50 45 50. Vi hjelper deg gjerne!

Klar for å komme i gang?
Kontakt oss for mer detaljer om oppstart.

Ingen forpliktelser.

Spørsmål?

This website uses cookies: by continuing to browse this site you accept this policy. Read about our use of cookies.