Suksesshistorier

Svenske Jernhusen renoverer og moderniserer Flemingbergs stasjon.

Akkurat nå renoverer og moderniserer Jernhuset Flemingbergs stasjon i Huddinge Kommune utenfor Stockholm. En omfattende og spennende forvandling som skal ferdigstilles i begynnelsen av 2018. Det blir ti nye restauranter og butikker pluss en ny takterrasse med uteservering.


...

Av Anne Marit Nygård - 26.09.2017


Vår svenske kunde Jernhusen eier og driver 160 bygninger, i hovedsak jernbanerelaterte bygninger som togstasjoner og terminaler. Hvert år passerer 170 millioner mennesker Jernhusens 39 stasjoner på vei til jobben, hjemmet og mengder med andre reisemål. Totalt reiser mer enn 210 millioner mennesker med tog i Sverige, så den overveiende majoriteten passerer en eller annen gang en av Jernhusens stasjoner. 

Jernhusen renoverer og moderniserer Flemingbergs stasjon 

Akkurat nå renoverer og moderniserer Jernhusen Flemingbergs stasjon i Huddingen Kommune utenfor Stockholm. EtJust nu renoverar och moderniserar Jernhusen Flemingsbergs station i Huddinge kommun. En omfattende og spennende forvandling som skal ferdigstilles i begynnelsen av 2018. Det blir ti nye restauranter og butikker pluss en ny takterrasse med uteservering. Nye Flemingbergs stasjon skaper en møteplass for både reisende og de som jobber og bor i området. Servicen til de 22.000 reisende som går gjennom stasjonen hver dag kommer til å øke betydelig. 230 kvadratmeter solceller bidrar til miljøvennlig energiforsyning. 

"Flemingsberg er en voksende kommune utenfor Stockholm. Det er kjempegøy at vi med dette prosjektet kan være med og bidra til at denne regionen vokser. Nye Flemingbergs stasjon gjør at flere kan sette bilen hjemme og flere kan ta toget. Det skapes nye arbeidsplasser nærme stasjoner. Det er flott at flere kan ta toget og bra for både mennesker og miljøet", forteller Jernhusens kommunikasjonsansvarlige, Cecilie Granath.  

Tid er penger!

Jernhusen benytter Interaxo som sin prosjektportal och samhandlingsløsning under hele dette prosjektet.

”Vi benytter Interaxo som prosjektdatabase i dette prosjektet. Våre prosjektører legger in sine arbeidstegninger. Fordelen med Interaxo er at alle får informasjonen de trenger raskt og samtidig," forteller Forsens prosjektleder Jyrki Virolainen. "Det er et enkelt og lettforståelig program. Med permsystemet er det mye letter eå jobbe i. Det er viktig, for tid er penger", avslutter Q-gruppens plass-sjef Emil Stahl. 

 

Les mer om Interaxo

Klar for å komme i gang?
Kontakt oss for mer detaljer om oppstart.

Ingen forpliktelser.

Spørsmål?

This website uses cookies: by continuing to browse this site you accept this policy. Read about our use of cookies.