Ta kontroll på byggeprosjektet med Interaxo - en plattform skreddersydd for effektiv samhandling i byggeprosjekter 

Bygg- og anleggsbransjen opplever daglig endringer, forsinkelser og avvik. Tidkrevende tvister er ikke uvanlig!  

Med Interaxo ligger alt tilrette for å gi deg full kontroll på byggeprosjektet! Siste revisjon av arbeidstegninger er alltid tilgjengelig. Det samme er alle møtereferater og aksjonslister. Endringer og avvik er alltid oppdatert og du har full sporbarhet på hvem som har besluttet hva til hvilken tid.

Interaxo er «en måte å jobbe på» som sørger for fokus på det som er viktig, nemlig arbeidsoppgavene dine. Du slipper overfylte mailbokser, unødvendig reisetid, lange byggemøter og andre tidstyver i hverdagen.

Med en ferdig oppsatt struktur for løpende innsamling og kontroll av FDV dokumentasjon, oppfyller du krav fra myndigheter samtidig som du sparer tid underveis i byggeprosjektet. 

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Hvilke fordeler gir Interaxo ditt byggeprosjekt?

  • Full kontroll på endringer og dokumentversjoner gir færre forsinkelser og kostnadsoverskridelser
  • All informasjon er alltid lett tilgjengelig og gjør det enklere å koordinere alle involverte aktører 
  • Aksjonslister skreddersydd for byggebransjen redusere behovet for ekstra møtevirksomhet
  • Godkjenning av tegninger og bestilling av tegninger er satt i system i en effektiv arbeidsflyt som sparer prosjektet for mye tid og penger. 
  • Full sporbarhet gir deg trygghet med tanke på hvilke beslutninger som er tatt og konsekvenser det får
  • Intuitiv og skalerbar struktur som kan tilpasses fasen byggeprosjektet er i  - Kall oss gjerne et prosjektstyringsverktøy
  • Med Interaxo-appene øker du både tilgjengeligheten og effektiviserer innrapportering ute på byggeplassen
  • Mulighet for fortløpende innhenting og merking av FDV dokumentasjon i en velprøvd struktur for FDV-innsamling (tilvalg).
Få pristilbud på Interaxo Bygg og Anlegg

Skjermbilder fra Interaxo

Oversikt over Interaxo Bygg og Anlegg

mobilapp avvikshåndtering byggeplass interaxo onsite

Tegningshåndtering

Interaxo har en egen konfigurerbar prosessmal for håndtering av tegninger. Import av tegningslister og nye revisjoner har aldri gått raskere! Bruker du vår prosess for tegningshåndtering kan vi garantere full kontroll på hvilke tegninger som er til revisjon og hvor gjeldene arbeidstegning ligger.

tegningshåndtering interaxo redigering

Kopibestilling

Send filer direkte til ditt kopifirma fra Interaxo. Kopifirma blir varslet på epost når ny bestilling er klar og får tilgang til bestilling uten å være bruker av Interaxo.

dokumenter og tegninger interaxo samhandling

Endringshåndtering

Endringer skjer kontinuerlig i byggeprosjekter og fører til et hav av uoversiktlige epostmeldinger. Sluttoppgjør kan dra ut og koste dyrt. Endringshåndteringen i Interaxo lar deg samle alt av beslutningsgrunnlag på ett sted og viser enkelt status. Unngå tvistesaker og få full kontroll på all dokumentasjon og kommunikasjon omkring endringer. 

interaxo dokumenter håndtering samhandling

Avvikshåndtering

Bygg opp prosjektets elektroniske avviksskjema i Interaxo og registrer nye avvik på PC eller direkte via mobilappen Interaxo onSite. Det blir enklere å innrapportere nye avvik og samtidig laste opp bildene direkte fra mobilen din. Du kan behandle alle avvik videre i en arbeidsflyt tilpasset prosjektets behov, hvor dokumentasjon og kommunikasjon ligger ett sted. Avdekk feil og finn løsninger raskere. Spar tid og penger fra dag en!

arbeidsflyt interaxo godkjenningsprosesser

Interaxo mobilapper

Med Interaxo mobile løsninger kan du håndtere prosjektene dine når det passer deg best - uansett hvor du er. Du får gjort mer på kortere tid og vil raskt merke at produktiviteten øker betydelig. Les mer om våre mobilapper Interaxo Mobile og Interaxo onSite her. 

tegningshåndtering interaxo redigering

BIM-tilgang

Interaxo har egen viewer for å vise IFC-filer. Kan brukes i en hvilken som helst moderne nettleser og krever ingen plug-in. Du kan enkelt ta opp BIM-modellen i Interaxo og vise modellen til andre aktører uten noen form for kompetanse eller fagverktøy. 

tegningshåndtering interaxo redigering

FDV – innsamling

Sikre deg løpende innsamling og kontroll av FDV dokumentasjon underveis i prosessen, så du slipper å mase i prosjektets sluttfase. Du unngår masse ekstra arbeide, i tillegg til å levere fra deg et prosjekt helt i tråd med krav fra både kunde og myndigheter. Strukturen for FDV innsamling er allerede satt opp fra prosjektets start – så du kommer i gang allerede fra dag èn.

Her er noen av våre kunder:

Klar for å komme i gang?
Kontakt oss for mer detaljer om oppstart.

Ingen forpliktelser.

Spørsmål?

This website uses cookies: by continuing to browse this site you accept this policy. Read about our use of cookies.