Vilkår for våre samhandlingsløsninger

Ved å klikke på linkene under kan du enkelt lese og skrive ut Avtalevilkår, Sikkerhetserklæring og Personvernerklæring. Har du spørsmål om noen av vedleggene, kontakt oss gjerne på interaxo@symetri.com.

Generelle avtalevilkår

Formålet med Avtalevilkårene er å sikre omfanget, tilgangen og kvaliteten på de IT-produktene- og tjenestene som Symetri Collaboration som leverandør tilbyr deg som kunde.

LAST NED PDF

Databehandleravtale

Behandling av personopplysninger er underlagt  lovmessige krav som følger av personopplysningsloven (GDPR). Databehandleravtalen regulerer forholdet mellom Symetri Collaboration som Databehandler og Kunden som behandlingsansvarlig. Personvernerklæringen beskriver i detalj hvilke personopplysninger som behandles. Databehandleravtalen inngår i våre generelle avtalevilkår.

LAST NED PDF

Personvernerklæring

Vi legger vekt på personvernet for deg som kunde av Interaxo og Prosjekthotell eRoom. Personvernerklæringen beskriver hvilken type informasjon fra brukere av våre tjenester vi kan og ikke kan registrere i Interaxo og Prosjekthotell eRoom, og hvordan vi kan bruke denne informasjonen.

LAST NED PDF

Ønsker du innsyn i hvilke personopplysninger vi lagrer på vegne av deg som enkeltperson eller ønsker du personopplysningene dine slettet, må du fylle ut vedlagte skjema. 

Skjema for sletting | Skjema for innsyn

Sikkerhetserklæring

Symetri Collaboration erkjenner og forstår at alt innhold og informasjon som ligger på Interaxo er absolutt kritisk for din bedrift. Sikkerhetserklæringen redegjør for hvordan vi tar ansvaret for å levere deg en pålitelig og sikker tjeneste svært alvorlig. Vi har lagt stor vekt på å sikre at innholdet ditt alltid er tilgjengelig og sikret.

LAST NED PDF

Avtalevilkår Interaxo API for utviklingspartner

Denne avtalen gjelder for deg som skal bruke tilleggstjenesten Interaxo API for å lage en integrasjon mellom Interaxo og et 3.parts system.

LAST NED PDF

Prisstruktur

Interaxo og Prosjekthotell eRoom faktureres per bruker per måned. Prisen inkluderer support, drift og lagringsplass med god kapasitet for et normalt stort byggeprosjekt med dokumenter, bilder og eventuelle tekniske tegninger. Brukeren kan delta i et ubegrenset antall prosjekter. 

Vi oppretter et prosjektområde hvor du kan lagre et ubegrenset antall prosjektrom/enkeltprosjekter. Antall medlemmer måles og faktureres fra måned til måned. Du får full kontroll over hvor mange som er aktive brukere av Interaxo per måned.

For mer informasjon om priser kontakt en av våre selgere.

Ønsker du mer informasjon om våre løsninger? Fyll ut kontaktskjema og vi kontakter deg! Kontakt oss

Klar for å komme i gang?
Kontakt oss for mer detaljer om oppstart.

Ingen forpliktelser.

Spørsmål?

This website uses cookies: by continuing to browse this site you accept this policy. Read about our use of cookies.