INTERAXO leveres av Symetri Collaboration!
Vi gjør det enklere for deg å samhandle med teamet ditt!

eroom, prosjekthotell, prosjektledelse,

I mer enn 15 år har Symetri Collaboration vær en ledende aktør og leverandør av samhandlingsløsninger for norske byggeprosjekter. Per i dag har vi mer enn 45.000 brukere som bruker våre samhandlingsløsninger daglig. Blant våre kunder finner du Lyse, Hæhre, Sporveien, Otra Kraft, Statkraft, Bærum Kommune og Site Services. 

Vår forretningside

Symetri Collaboration utvikler og leverer samhandlingsløsninger til prosjekter innen bygg og anlegg, olje og gass, energi og engineering. Gjennom solid bransjekunnskap skal vi bidra til effektive arbeidsprosesser, bedre informasjonsdeling samt økt prosjektkvalitet og lønnsomhet for oss og våre kunder.

Historien om Symetri Collaboration - eksperten på samhandling!

Symetri Collaboration ble etablert i 2001 med en visjon om å levere nettbaserte samhandlingsløsninger til «alle som bygger noe». Fire gründerne med bakgrunn fra bygg- og anleggsbransjen etablerte Symetri Collaboration. Partnerskapet med eRoom Technology Inc. ble raskt etablert og leietjenesten (SaaS/skytjeneste) JOINT ProsjektHotell ble lansert med stor suksess. I dag er vi et produktutviklingsselskap med over 40 ansatte og omsetter for mer enn 100 millioner kroner. Våre kunder har prosjekter i alle verdensdeler og samhandler via våre løsninger som leveres og driftes fra Oslo her i Norge.

I september 2013 ble selskapet solgt til Addnode Group. Addnode Group er notert på Stockholmsbørsen og er markedsleder i Norden innen IT-løsninger for design, konstruksjon og produktlivssyklus. Dette har satt fart i vår ekspansjon ut av Norge. Symetri Collaboration AB ble etablert vinteren 2014. Samtidig som vi ekspanderer internasjonalt har vi etablert en helt ny samhandlingsplattform med sterkere støtte for komplekse arbeidsprosesser.

JOINT ProsjektHotell er sentral i vår nye plattform som har fått navnet INTERAXO. INTERAXO er et eget konstruert navn, men utledet av esperantoordet for interaksjon og samhandling - interago. Ved hjelp av vår historiske sukess og erfaring, våre nye eiere Addnode Group og vår nye samhandlingsløsning INTERAXO skal vi fortsette vår vekst og utvikling i Norge og internasjonalt. Vår visjon er sentral for oss og våre kunder; "Sammen skal vi skape prosjektlykke". 

Om våre eiere - Addnode Group

Addnode Group tilbyr forretningskritiske IT-løsninger til utvalgte markeder innen både privat og offentlig sektor. Addnode kjøper, bygger og utvikler selskap som leverer IT-løsninger for spesifikke behov hos kundene. Hver dag benytter 250.000 ingeniører Addnode sine ulike systemer for å utvikle og vedlikeholde produkter, bygninger og anlegg. 100.000 ansatte i offentlig sektor benytter seg av løsninger som er spesielt tilpasset kommunal og statlig forvaltning. Selskapet består av 950 medarbeidere i Sverige, Finland, Danmark, Storbritannia, USA, India og Serbia. I 2013 var netto omsetning på 1 444 MSEK. Addnode Groups B-aksje er notert på Nasdaq OMX Nordic Small cap. 

Utnevnelser

 • 2002

  - JOINT kåret til “Årets nykommer” av eRoom Technology.

 • 2004

  - JOINT blir kåret til Gasellebedrift for første gang!

 • 2005

  - JOINT blir kåret til Gasellebedrift for andre gang!

 • 2006

  - JOINT blir kåret til Gasellebedrift for tredje gang!

 • 2007

  - JOINT blir kåret til Gasellebedrift for fjerde gang!

  - JOINT kåres til “EMC Partner of the year”

  - Trippel AAA kreditt rangering

 • 2008

  - JOINT kåres til “EMC Partner of the year”

  - JOINT blir kåret til Gasellebedrift for femte gang!

  - Trippel AAA kreditt rangering

 • 2009

  - JOINT blir kåret til Gasellebedrift for sjette gang!

  - Trippel AAA kreditt rangering

 • 2010

  - JOINT blir kåret til Gasellebedrift for sjuende gang!

  - Trippel AAA kreditt rangering

 • 2011

  - JOINT blir kåret til Gasellebedrift for åttende gang!

  - Trippel AAA kreditt rangering

 • 2012

  - JOINT blir kåret til Gasellebedrift for niende gang!

  - JOINT ProsjektHotell kåres til “Alfresco Partner solution of the year”.

  - JOINT blir ISO 9001-2008 sertifisert

  - Trippel AAA kreditt rangering

 • 2016

  - Kåret til et av Norges beste arbeidsplasser av Great Place to Work. 7. plass i kategorien mellomstore bedrifter.


Møt våre ledere i Symetri Collaboration

Vi er et engasjert ekspertmiljø som er levende opptatt av det vi jobber med. Hos oss er det god takhøyde og kort vei til nærmeste leder. Vi mener det er den enkelte ansatte som skaper verdier for våre kunder og som gjør den lille forskjellen. Våre kolleger er vårt aller største konkurransefortrinn på veien mot å skape prosjektlykke ute hos våre kunder. 

Steinar Svinø Administrerende direktør

Jeg satt i Symetri Collaboration sitt styre fra 2002 og gikk aktivt inn i selskapet i 2003 som arbeidende styreformann. Det har vært en spennende, morsom og begivenhetsrik erfaring å ta selskapet fra gründerfasen og vokse til et mellomstort norsk utviklingselskap med over 50 ansatte med en spennende fremtid i et nordisk IT konsern med over 800 ansatte.

Nicolai Loennecken Rådgivnings- og utviklingsdirektør

Jeg begynte i Symetri Collaboration i 2013. Jeg har mer enn femten års erfaring fra konsulentvirksomhet i IT-bransjen. Det har vært utrolig spennende å komme til et dynamisk selskap som satser friskt på utvikling av egne produkter. Mitt mål er å kontinuerlig videreutvikle våre produkter og rådgivningstjenester slik at våre kunder får best mulig nytteverdi.

Camilla Bredal Antonsen HR sjef

Jeg har jobbet i Symetri Collaboration siden starten i 2001 og har fått være med på en spennende reise fra 4 til over 50 ansatte. Jeg er heldig som får jobbe hver dag med noe av det jeg brenner mest for; Å legge forholdene til rette for at alle JOINTerne skal ha best mulig utgangspunkt for å gjøre en best mulig jobb. Sammen skal vi skape prosjektlykke!

Anne Vognild Økonomi- og Administrasjonssjef

Jeg har jobbet i Symetri Collaboration siden 2008. Å jobbe i en liten organisasjon med kort beslutningsvei, lite byråkrati og stor takhøyde oppleves stimulerende og spennende. Selv om vi i dag har passert 50 ansatte har vi bevart den spesielle kulturen som i stor grad har bidratt til vår suksess. Det er også stas at vi har blitt kåret til Gaselle bedrift 9 år på rad.

Geir Johnson IT Direktør

Jeg har jobbet i Symetri Collaboration siden begynnelsen av 2012, med ansvar for IT drift, support og leveranse. Etter mer enn 20 års erfaring innen IT i servicenæringen er det spennende å jobbe i et IT selskap som har fokus på både produktutvikling og leveranse av SaaS løsninger. Med kunden i fokus.

Frode Brurberg Hansen Produktsjef

Jeg begynte i Symetri Collaboration i 2012 som produktsjef for Prosjekthotell eRoom og vår nye samhandlingssløsning INTERAXO. Etter over 10 års erfaring som produktansvarlig innfor økonomi og finans var det spennende å komme til en helt ny bransje hvor jeg kan bidra til å skape effektive og smarte løsninger for våre kunder.

Kim Wittusen Salgssjef

Jeg begynte i Symetri Collaboration i 2006 som selger. Bevisstheten i markedet rundt samhandlingsløsninger har vokst enormt og det har vært moro å være med på reisen. Det har vært svært motiverende å jobbe sammen med våre kunder for å strukturere og effektivisere deres hverdag. Mitt store mål er å sørge for at alle våre kunder får frigjort tid samtidig som de sikrer at sine prosjekter og prosesser går i henhold til planen eller bedre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Fyll inn din e-postadresse.

Vil du vite mer om oss?
Kontakt Markedssjef Anne Marit Nygård, amn@symetricollaboration.com, mobil +47 928 24 583
Twitter / LinkedIn

Om Symetri Collaboration

Symetri Collaboration er markedsleder i Norge som leverandør av samhandlingsløsningen INTERAXO for byggeprosjekter. Blant våre kunder finner du Lyse, Hæhre, Jernbaneverket, Otra Kraft, Statkraft, Bærum Kommune og Site Services.

Nyhetsbrev

Få siste nytt fra INTERAXO, invitasjoner til spennende seminarer, o.l.

Legg inn din e-postadresse her.

Symetri Collaboration AS • Hoffsveien 1C • 0275 Oslo • Orgnr. 983 443 117 • Telefon 22 50 45 50firmapost@symetricollaboration.com
Ved å bruke dette nettstedet godtar du at informasjonskapsler (cookies) brukes til analyse. Les om vår bruk av Cookies.